Gastronomiske Venner
Stedet hvor Gastroseksuelle Mænd mødes
 
Skip to content
  • Opskrifter
  • Sammensæt din egen Menu
  • Fotoalbum

Blog Archives

Laks en papilotte med mild kålcrudité og smørsauce

Ib Havn •3. januar 2017Hovedret Menu 3/1-2017
0

Bobotie (en afrikansk ret)

Ib Havn •2. februar 2016Hovedret Menu 2/2-2016
0

Græskarsuppe med bacon

Græskar Suppe
Ib Havn •29. september 2015Forret Menu 29/9-2015
0

Braiseret svinekæbe med selleri, kålrabi, gulerødder og mørkt øl, og Pommes Duchesse

Ib Havn •17. februar 2015Hovedret Menu 17/2-2015
0

Braiseret kalv med tørrede limefrugter og cous cous

Dette er en slags stuvning meget lemfældigt inspireret af en tagine – en marokkansk ret tilberedt i den karakteristiske spidse terrakottagryde med skorsten. Retten her laver jeg i en gryde, men den kunne så absolut laves i en autentisk tagine. Jeg er fascineret af, hvordan den tørrede citrusfrugt kan pifte braiseringen op og give en vis friskhed

Ib Havn •3. februar 2015Hovedret Menu 3/2-2015
0

Estragon-fyldt oksemørbrad

Estragonfyldt Oksemørbrad

Med kartofler, grønne asparges med bacon, tomatrelish og blomkålssalat

Ib Havn •22. oktober 2014Hovedret Menu 30/9-2014
0
  • Login Status

    Du er ikke logget ind.
    Glemt?  Registrer
© Gastronomiske Venner, 2014
Powered by Tempera & WordPress.