
Æble Claufotis

Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder

Bagte Æbler med Kanel, Ingefær og Ristet Marcipan

Barbecuemarineret svineskank med rodfrugter

Bobotie (en afrikansk ret)

Braiseret kalv med tørrede limefrugter og cous cous

Braiseret svinekæbe med selleri, kålrabi, gulerødder og mørkt øl, og Pommes Duchesse

Citronfromage

Citrontærte med flødskum og kanelkiks

Cognacmousse med mandelkrokant

Estragon-fyldt oksemørbrad

Farserede Porrer

Farseret kylling/ ballontine

Fisk svøbt i serranoskinke med dressing

Flammkuchen med løg og bacon - pizza

Fri opgave – tapas – dessert

Grapefromage med Myntegelé og Mandelmåner

Græskarsuppe med bacon

Grønkålssalat med granatæblekerner

Grundskysauce

Helbagt knoldselleri med citron/persille smør

Hjemmelavede Burgerboller

Hjemmelavede flødeboller

Hjemmelavede Kiks med Frø og Kerner

Hjemmelavet Caviar

Hjemmelavet ketchup

Kartoffelostebrød

Kænguru steaks med Vindruesauce

Kængurutyksteg med diverse tilbehør

Kængurutyksteg med Kartoffelroulade, Kantarelragout, Selleripuré samt Rødbedesalat