Æble Claufotis

Æble Claufotis
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Æble Claufotis
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Halver æblerne, fjern kernehuset og skær dem i brede både.
  2. Sauter æblerne et par minutter i smør tilsat vaniljekorn.
  3. Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
  4. Riv marcipanen i æggesnapsen og rør det sammen med hvedemel. Tilsæt fløde og mælk og rør det godt sammen.
  5. Kom æblerne i et smurt ovnfast fad, hæld cremen over og bag kagen i 30 minutter ved 160 grader.
  6. Server med flødeskum.
Nydt af Gastronomiske Venner den27/10-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar