Bagte Æbler med Kanel, Ingefær og ristet Marcipan

Bagte Æbler med Kanel, Ingefær og Ristet Marcipan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Bagte Æbler med Kanel, Ingefær og Ristet Marcipan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Tilberedning
Æbler
  1. Udhul æblerne. Rids evt. lidt i skrællen, så æblet ikke "sprænges" under bagningen.
  2. Bagetid for æbler 20-25 minutter ved 150 °
Fyld
  1. Bland fyldet (bortset fra smørret) og kom det i hullet på æblerne. Læg en lille klat smør på hvert æble og bag dem midt i ovnen.
Kokoscreme
  1. Bland yoghurt, kokosmel og de øvrige ingredienser sammen og smag til.
Ristet Marcipan
  1. Høvl marcipanen på den grove side af rivejernet og læg den på et stykke bagepapir i et jævnt lag. Bag marcipanspånerne midt i ovnen - til de er gyldne. Lad dem køle af.
  2. Bagetid for marcipan ca- 5 minutter ved 150 °
Nydt af Gastronomiske Venner den17/2-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar