Barbecuemarineret svineskank med rodfrugter

Barbecuemarineret svineskank med rodfrugter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Barbecuemarineret svineskank med rodfrugter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Skankene krydres med salt og peber og brunes i ovnen ved 240 grader i 10 min på hver side.
  2. Herefter hældes 1⁄2 øl ved sammen med lidt bouillon og stedes videre i ca. 70 min. Ved 180 – 190 grader. Bouillon dryppes flere gange over kødet og de vendes efter ca. 1⁄2 delen af stegetiden.
Mos
  1. Kartofler og selleri koges uden salt.
  2. Piskes sammen med ca. 25 g. smør og lidt mælk. Smages til med salt og peber.
Syltede Rødløg
  1. Rødløg skrælles og skæres i både. Honning og balsamico varmen op med lidt smør i en stegepande. Rødløg vendes i, og steges møre. Smages til med salt og peber. Evt. sødt/surt.
Sovs
  1. 25 g. smør brunes let op og 2 store spsk. mel tilsættes og røres sammen. Stegeskyen og bouillon tilsættes langsomt under omrøring til konsistensen passer. Soja (farve) tilsættes efter behov.
  2. Smages til med salt og peber evt. lidt sødt.
Servering
  1. Retten serveres på tallerken.
Nydt af Gastronomiske Venner den29/9-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar