Bobotie (en afrikansk ret)

Bobotie (en afrikansk ret)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6
Portioner
6
Bobotie (en afrikansk ret)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6
Portioner
6
Ingredienser
Franskbrødsfars til “låg”
Antal personer:
Tilberedning
  1. Kødet brunes – tilsæt bouillion.
  2. Løg, æbler og druer brunes med karry – smages til med citronsaft og mango chutney. Tilsæt ½ delen af mandler/nødder (resten bruges som pynt)
Franskbrødsfars til “låg”
  1. Brødet udblødes i mælken. Derefter piskes æggene i og der tilsættes lidt salt og peber.
  2. Læg kødet i bunden af et fad – derefter frugtblandingen og franskbrødsfarsen øverst. Tilsidst drysses med resten af nødderne.
  3. Sættes i en 200 grader varm ovn og bages i ca. ½ time.
  4. Serveres med kogte ris og marinerede bønner.
Nydt af Gastronomiske Venner den2/2-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar