Braiseret svinekæbe med selleri, kålrabi, gulerødder og mørkt øl, og Pommes Duchesse

Braiseret svinekæbe med selleri, kålrabi, gulerødder og mørkt øl, og Pommes Duchesse
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Braiseret svinekæbe med selleri, kålrabi, gulerødder og mørkt øl, og Pommes Duchesse
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Tilberedning
  1. Skær sener og fedthinden af svinekæberne. Dup dem tørre med køkkenrulle. Varm 1 spsk olie i en gryde og brun svinekæberne. Tag dem op på en tallerken.
  2. Varm nu endnu 1 spsk. olie op - gerne høj varme. Tilsæt løg i tern, og selleri, kålrabi og gulerødder i rustikke stykker. Tilsæt mel og vend det godt rundt i gryden. Tilsæt nu timian og mørkt øl og lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 1 ¼ time, til kæberne er møde.
  3. Smag retten til.
  4. Riv ca. 3 spsk. peberrod ud over retten og servér i gryden.
Nydt af Gastronomiske Venner den17/2-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar