Citronfromage

Citronfromage
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Citronfromage
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Husblas lægges i koldt vand.
  2. Æg og sukker piskes godt.
  3. Husblasen knuges let, smeltes over vandbad og der tilsættes citronsaft + skal til husblassen. Hældes i æggemassen under piskning.
  4. Fløden piskes og vendes i.
  5. Stilles koldt – og pyntes med toppe af flødeskum inden servering.
Nydt af Gastronomiske Venner den6/1-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar