Citrontærte med flødeskum og kanelkiks

Citrontærte med flødskum og kanelkiks
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 3
Bedømmelse: 3.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Citrontærte med flødskum og kanelkiks
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 3
Bedømmelse: 3.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Beklæd en form ca. 20 cm i diameter, med bagepapir.
  2. Ta 2 kiks fra til pynt og knus resten af kiksene fint.
  3. Smelt smørret og rør det sammen med de knuste kiks.
  4. Pres blandingen glat ud i formen og bag kiksebunden i 15 minutter ved 170 gr. afkøles.
  5. Indstil ovnen på 150 grader. Rør kondeseret mælk og æggeblommer sammen i en skål med et piskeris. Rør citronsaft og citronskal i så cremen tykner.
  6. Fordel cremen på kiksebunden og bag tærten nederst i ovnen i ca. 18 – 20 minutter.
  7. Afkøl og sæt tærten på køl, gerne i to timer.
  8. Pisk fløden til skum og fordel det over den afkølede tærte lige inden servering.
  9. Knus de sidste to kiks groft og drys dem over tærten som pynt.
Nydt af Gastronomiske Venner den30/9-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar