Cognacmousse med mandelkrokant

Cognacmousse med mandelkrokant
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6personer
Portioner
6personer
Cognacmousse med mandelkrokant
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6personer
Portioner
6personer
Ingredienser
Mandelkrokant
Cognacmousse
Antal personer: personer
Tilberedning
Mandelkrokant
  1. Smelt sukkeret til en gylden karamel. Tilsæt mandler som ristes med i 2-3 min. Hæld det hele ud på bagepapir og lad det afkøle fuldstændigt. Hak med en skarp kniv til groft smulder.
Mousse
  1. Smelt chokolade og smør over vandbad. Skil blommer og hvider fra hinanden. Pisk hviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker til det er cremet og hvidt.
  2. Afkøl chokoladeblandingen lidt før den røres sammen med cognac og de piskede æggeblommer. Vend til sidst forsigtigt de stivede æggehvider i.
  3. Fordel mandelkrokant i bunden af seks glas. Fyld op med mousse og pynt med mere krokant på toppen. Stil moussen på køl i mindst 3 timer. Tag moussen ud af køleskabet en halv time før servering.
Nydt af Gastronomiske Venner den3/1-2017
Del denne opskrift

Skriv et svar