Estragon-fyldt oksemørbrad

Med kartofler, grønne asparges med bacon, tomatrelish og blomkålssalat

Estragon-fyldt oksemørbrad
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Med kartofler, grønne asparges med bacon, tomatrelish og blomkålssalat
Portioner
6
Portioner
6
Estragon-fyldt oksemørbrad
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Med kartofler, grønne asparges med bacon, tomatrelish og blomkålssalat
Portioner
6
Portioner
6
Ingredienser
Oksemørbrad
Grønne asparges med bacon
Tomatrelish
Blomkålssalat med cashewnødder og abrikoser
Antal personer:
Tilberedning
Oksemørbrad
  1. Puds mørbraden af og skær en rille ned gennem midten.
  2. Fyld op med fetaost, soltørrede tomater og estragon.
  3. Krydr evt. med salt og peber.
  4. Pak mørbraden sammen om fyldet – og læg baconskiverne rundt om.
  5. Bind med madsnoren.
  6. Steg 20 min ved 200 grader.
  7. Hvil i 15 minutter og steg i 10 min ved 180 grader.
Grønne asparges med bacon
  1. En gryde med vand og salt bringes i kog
  2. Imens gøres aspargesene i stand ved at skære det nederste grove stykke af. Skylles i vand
  3. Kom aspargesene i det kogende vand og koges i ca 2 minutter (almindelig størrelse)
  4. Tages op af vandet og tørres omhyggeligt
  5. Vikl bacon om
  6. Kom lidt smør på en pande og steg ved moderat blus i ca 2 minutter
  7. Kværn sort peber over og server med det samme
Tomatrelish
  1. Hak løg og hvidløg Svits det i olien i en gryde.
  2. Halvèr tomaterne og kom dem i gryden. Lad det simre ved svag varme til tomaterne er udkogte
Blomkålssalat med cashewnødder og abrikoser
  1. Dressing røres sammen af sennep, æbleeddike, olie samt saft og skal af citronerne.
  2. Det finthakkede blomkål blandes med æbletern og dressingen hældes over.
  3. Der pyntes med en topping af cashewnødder og tørrede abrikoser, der er finthakket.
Noter

Kartofler tilberedes efter eget valg.

Nydt af Gastronomiske Venner den30/9-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar