Farserede Porrer

Farserede Porrer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Farserede Porrer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Ingredienser
Farserede Porrer
Lys Sovs
Antal personer:
Tilberedning
Farserede Porrer
  1. Porrerne skylles og renses. Skæres i stave på ca. 7 cm længde, og koges i ca. 12 – 14 minutter til de er møre (de skal ikke koges helt ”døde”) – gem porrevandet til sovsen.
  2. Kødet røres til fars med æg, mel, mælk, salt og peber.
  3. Et stykke bagepapir lægges på bordpladen, og der drysses med rasp. Herpå lægges en stor skefuld fars der trykkes til en flad firkant på ca. 8*8 cm.
  4. Herefter lægges der et stykke porre ovenpå. Bagepapiret bruges til at forme farsen, så det bliver en tyk pølse af fars med rasp omkring.
  5. De farserede porre steges i smør til de er gyldne og gennemstegte.
  6. Man kan stege de farserede porrer i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter – hvis man gør det skal de lige pensles med lidt smeltet smør.
  7. Kartoflerne skrælles og koges. - gem kartoffelvandet til sovsen.
Lys Sovs
  1. Der laves en opbagning af 50 gram smeltet smør og ca. 2 små spsk. mel. Dette bages sammen og derefter bruges porrevandet og kartoffelvandet til det har en jævn konsistens (ikke for tynd). Smages til med salt og peber, og eventuel lidt bouillon. Husk at koge sovsen godt igennem så melsmagen forsvinder.
Nydt af Gastronomiske Venner den6/1-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar