Farseret kylling/ ballontine

Farseret kylling/ ballontine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Farseret kylling/ ballontine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Farsen fordeles på lårene, derpå ost og rodfrugter. Den lille steg rulles, så skindsiden er udad, dampes/pocheres i ca. 20 min v. 180 grader i alm. varmluftsovn ( 170 g. i industriovn ) Eller skånsom kogning/pochering i gryde med vand og gerne en slat hvidvin.
  2. Kan med fordel rulles stramt i film inden og under pochering for at undgå at rullen springer op.
  3. Krydres med flagesalt og pebermix. Steges derefter i 15-20 minutter v. 180 c i alm. varmlufteovn ( 170 grader i industriovn )
Noter

Serveres med pom anna og valgfri sauce

Nydt af Gastronomiske Venner den12/9-2017
Del denne opskrift

Skriv et svar