Ingredienser
- 4stk hele lårudbenes
- 500g kyllingefars
- 2dl Fløde
- 100g brød i tern
- 10g pebermix
- 10g frisk salvie
- 10g hvidløg
- 5g Citronsaft
- 300g rodfrugter i fine tern eller strimler
- 200g ost
Antal personer: personer
Tilberedning
- Farsen fordeles på lårene, derpå ost og rodfrugter. Den lille steg rulles, så skindsiden er udad, dampes/pocheres i ca. 20 min v. 180 grader i alm. varmluftsovn ( 170 g. i industriovn ) Eller skånsom kogning/pochering i gryde med vand og gerne en slat hvidvin.
- Kan med fordel rulles stramt i film inden og under pochering for at undgå at rullen springer op.
- Krydres med flagesalt og pebermix. Steges derefter i 15-20 minutter v. 180 c i alm. varmlufteovn ( 170 grader i industriovn )
Noter
Serveres med pom anna og valgfri sauce
Nydt af Gastronomiske Venner den12/9-2017