Flammkuchen med løg og bacon – pizza

Flammkuchen med løg og bacon - pizza
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Flammkuchen med løg og bacon - pizza
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Tænd for ovnen på 250° og sæt en bageplade til opvarmning. Bland mel, sukker og salt i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til den ligner revet ost. Rør æg og mælk i og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord.
  2. Rul dejen ud til en rund plade (ca. 35 cm i diameter). Læg dejpladen over på et stykke bagepapir.
  3. Smør fraichen ud på dejpladen - lad ca. 2 cm være fri langs kanten.
  4. Fordel løgene på cremefraichen og drys med muskatnød, salt og peber.
  5. Skær baconen i ca. 2 cm brede strimler og fordel dem oven på løgene.
  6. Træk bagepapiret over på den varme plade og bag flammkuchen med løg og bacon midt i ovnen.
  7. Bagetid ca. 25 min. ved 250°.
Nydt af Gastronomiske Venner den1/3-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar