Græskarsuppe med bacon

Græskarsuppe med bacon
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Græskarsuppe med bacon
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Suppe
Pynt
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Del græskar i både, fjern kærner og evt. skal. Skær kødet i tern ca. 2 X 2 cm. Løgene skrælles og grofthakkes med en kniv.
  2. Varm olien i en gryde og steg græskar og løg i 4 – 5 min ved svag til jævn varme (må ikke brune)
  3. Ingefær og hvidløg hakkes find og tilsættes sammen med karry. Tilsæt bouillon og kog det hele i 8 – 10 min. (græskarterningene skal være helt møre). Derefter tilsættes kokosmælk.
  4. Suppen kan blændes eller serveres som den er.
  5. Den smages til med fint revet citronskal, citronsaft, salt, peber og evt. honning og yderligere karry efter behov.
  6. Græskarkernerne ristes på tør pande til de begynder at poppe.
  7. Bacon ristes.
  8. Serveres rygende varm med pynt af græskarkerner og bacon. Evt. lidt grønt på toppen.
Nydt af Gastronomiske Venner den29/9-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar