Gastronomiske Venner
Stedet hvor Gastroseksuelle Mænd mødes
Skip to content
Opskrifter
Sammensæt din egen Menu
Fotoalbum
Grundskysauce
Grundskysauce
Ib Havn
•
26. september 2017
Ikke kategoriseret
Grundskysauce
1
2
3
4
5
Stem:
0
Bedømmelse:
0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kalvesky jævnet med brun roux og kogt ind med stegesky fra emnet.
Grundskysauce
1
2
3
4
5
Stem:
0
Bedømmelse:
0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kalvesky jævnet med brun roux og kogt ind med stegesky fra emnet.
Ingredienser
Brun roux
125
g
fedt
250
g
mel
Antal personer:
Tilberedning
Melet mættes med fedtstof og bages i form ved 140-150 grader i 1-1.5 time
Nydt af Gastronomiske Venner den
26/9-2017
Del denne opskrift
Twitter
Facebook
Google+
Svinekotelet Jardiniére
Roux/Jævning
Skriv et svar
Annuller svar
Du skal være
logget ind
for at skrive en kommentar.