Helbagt knoldselleri med citron/persille smør

Helbagt knoldselleri med citron/persille smør
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Helbagt knoldselleri med citron/persille smør
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Pak knoldselleri ind i stanniol og bag på 170 grader i 2 timer.
  2. Hak løgene meget fint.
  3. Smørret varmes i en lille gryde til det bruser op. Kom løgene direkte ned i den varme smør og lad smørret bruse af. Smag til med salt, citronsaft og citronskal.
  4. Når knoldsellerien er færdig så skær 1cm af toppen af og løsgør midten med en ske.
  5. Fjern det knoldselleri som sidder i toppen og bland det med resten af sellerien.
  6. Den lune smørsauce hældes ned i sellerien og vendes rundt sammen med den hakkede persille.
Noter

Serveres hel i egen skræl.

Nydt af Gastronomiske Venner den28/2-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar