Hjemmelavet ketchup

Hjemmelavet ketchup
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Hjemmelavet ketchup
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Tilberedning
  1. Skær stilk og blomst af tomaterne. Kom tomater og resten af ingredienserne i en gryde og kog det op. Lad det småkoge i en time under låg.
  2. Lad det køle lidt af og blend det med en stavblender til det er helt fint.
  3. Kom tomatketchuppen gennem en sigte tilbage i en ren gryde.
  4. Kog ketchuppen til konsistensen er næsten som en ketchup.
  5. Kom i rene glas – evt. Skoldet og skyllet i atamon.
  6. Opbevar på køl. Kan holde sig i 1-2 måneder uåbnet på køl og omkring 1-2 uger efter den er åbnet.
Nydt af Gastronomiske Venner den10/11-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar