Kænguru steaks med Vindruesauce

Kænguru steaks med Vindruesauce
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Kænguru steaks med Vindruesauce
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Steg kænguru steakene på panden i smør ca. 4-7 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag dem op og hold dem varme.
  2. Hæld hvidvin i panden og tilsæt vindruer og pinjekerner og lad det simre et par minutter. Kom derefter cremefraiche i og lad det hele koge godt igennem til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Noter

Tilbehør:
Smørstegte små kartofler og en god blandet salat, evt. med pærer, vindruer og ristede pinjekerner.
God fornøjelse...

Nydt af Gastronomiske Venner den31/1-2017
Del denne opskrift

Skriv et svar