Kængurutyksteg med diverse tilbehør

Kængurutyksteg med diverse tilbehør
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Kængurutyksteg med diverse tilbehør
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Puds kødet af, krydder med salt og peber og brun det på alle sider på en pande.
  2. Steg det færdigt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 – 30 minutter – afhængig af hvor rødt man ønsker kødet.
  3. Lad stegen hvile i 10 minutter før udskæring.
Noter

Og hvad skal vi så have af tilbehør…?

Det vil jeg lade være op til jer.
Jeg indkøber forskellige grøntsager og så får vi se hvad der bliver kreeret af forskellige skønne ting og sager.
Jeg vil medbringe lidt hjælpemidler.
Og jeg skal nok købe både smør og fløde.

Nydt af Gastronomiske Venner den20/1-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar