Kartoffelostebrød

Kartoffelostebrød
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Prøv dem til f.eks. Tapas eller som tilbehør til Suppe eller Salat Beregn 8 stykker pr. portion
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Kartoffelostebrød
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Prøv dem til f.eks. Tapas eller som tilbehør til Suppe eller Salat Beregn 8 stykker pr. portion
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Tilberedning
  1. Skær brødet i 8 meget aflange skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
  2. Smør de knuste fed hvidløg samt olie på brødet og fordel persillen henover.
  3. Læg de tynde kartoffelskiver, let taglagt, på persillen og drys med salt og peber.
  4. Bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 20 minutter.
  5. Fordel osten på kartoffelbrødene og bag dem færdige de sidste 5 minutter. Server straks.
  6. Bagetid Ca. 25 min. ved 200 C
Noter

TIP
I stedet for hvidløg kan man bruge 8 tsk sød chilisauce, dijonsennep eller grøn oliventapanade.

Nydt af Gastronomiske Venner den18/11-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar