Ingredienser
- 1 aflangt landbrød
- 16spsk Olie1-2 spsk pr. skive
- 2 små knuste fed hvidløg
- 1dl hakket bredbladet persille
- 400g melede kartofler i tynde skiver
- 1tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 200g Riberhus® L 26% (45+) i skiver
Pynt
Antal personer: personer
Tilberedning
- Skær brødet i 8 meget aflange skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
- Smør de knuste fed hvidløg samt olie på brødet og fordel persillen henover.
- Læg de tynde kartoffelskiver, let taglagt, på persillen og drys med salt og peber.
- Bag brødene midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 20 minutter.
- Fordel osten på kartoffelbrødene og bag dem færdige de sidste 5 minutter. Server straks.
- Bagetid Ca. 25 min. ved 200 C
Noter
TIP
I stedet for hvidløg kan man bruge 8 tsk sød chilisauce, dijonsennep eller grøn oliventapanade.
Nydt af Gastronomiske Venner den18/11-2016