Kokossuppe med kylling

Kokossuppe med kylling
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Kokossuppe med kylling
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Krydderierne hakkes og stødes grundigt i en morter, til de er blevet til en pasta. En lille blender kan brugers i stedet for en morter – brug lidt vand til at lette processen.
  2. Vandet/bouillionen opvarmes til kogepunktet i en gryde, og pasta, kyllingekød og limeblade blandes i under omrøring.
  3. Når kyllingekødet er gennemkogt, tilsættes chilierne og kokosmælken under omrøring.
  4. Lad suppen småsimre uden låg og under opsyn i ca. 10 minutter.
  5. Smag til med fiskesauce og lime/citronsaft. Pynt med friske korianderblade og fint strimlede kaffir limeblade og eventuelt flere chiliringe.
Nydt af Gastronomiske Venner den4/2-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar