Laksemousse med Rygeost Creme

Laksemousse
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Laksemousse
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Tilberedning
  1. Laksen smuldres med gaffel eller piskeris, herefter tilsættes cremefraiche.
  2. Løg hakkes fint og vendes i, sammen med citron, dild og peber.
  3. Serveres på hjemmelavede kiks med rygeost creme. (Kan anrettes med evt. kaviar, grøn olie og syltede svampe)
Rygeost Creme
  1. Bland rygeost og med purløg efter ønske
  2. Tilsæt fløde (meget lidt) efter ønsket konsistens- gerne sprøjtefast
  3. Smag til med salt og peber
Nydt af Gastronomiske Venner den18/11-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar