Lammekrone med pistacienødder og ratatouille

Lammekrone med pistacienødder og ratatouille
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6
Portioner
6
Lammekrone med pistacienødder og ratatouille
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6
Portioner
6
Tilberedning
Lam
  1. Rids fedtsiden på lammet. Steg kødet på en tør pande med fedtkanten nedad, til den er flot gylden. Vend kødet, og steg i 1 minut. Bland pistacienødder, hvidløg og citronskal sammen, og drys på kødet. Krydr med salt og peber.
  2. Steg kødet færdig i en 180° varm ovn i 12-15 minutter. Lad det hvile i 5 minutter, og skær ud, så hver person får to-tre ben. Pynt med persille.
Ratatouille
  1. Vask grøntsagerne, og skær dem i ensartede, rustikke stykker. Varm en gryde op med olie, og sautér grøntsagerne. Krydr godt med salt, peber og timian. Lad retten simre i ca. 15-20 minutter, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid. Servér til lammekødet sammen med et godt brød.
Noter

Tilbehør:
godt brød

Nydt af Gastronomiske Venner den28/10-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar