Oksekød med chili og basilikum

Oksekød med chili og basilikum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Oksekød med chili og basilikum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Lav en marinade af hvidløg, ingefær, chilipasta, sambal oelek, basilikum og olie. Bland kødet i og lad stå i mindst en time, gerne længere – især hvis du bruger oksefilet.
  2. Det marinerede kød steges i en wok sammen med løg, bambusskud, sukker og fiskesauce – i to eller tre omgange.
  3. Hvis det hele hældes i wokken på én gang, vil retten koge og ikke stege.
  4. Efterhånden som portionerne bliver færdige, hældes de i en gryde og står over svag varme. Smag til med fiskesauce og sukker.
  5. Retten pyntes med basilikumblade og chili, og serveres med ris eller nudler.
Nydt af Gastronomiske Venner den4/2-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar