Pære Belle Hélène

Pære Belle Hélène m. Chokoladesauce
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Pære Belle Hélène m. Chokoladesauce
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Pære Belle Hélène
Chokoladesauce
Til Servering
Antal personer: personer
Tilberedning
Pære Belle Hélène
  1. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med sukkeret.
  2. Skær tynde flager af citronen, og pres saften af den. Kom vaniljekorn, sukker, tynde flager af citronskal, citronsaft og vand i en stor gryde, og bring gryden i kog.
  3. Skræl pærerne, læg dem i gryden, og lad dem småkoge ved svag varme i ca. 40 minutter, til de er tilpas møre. Afkøl pærerne i sukkerlagen.
Chokoladesauce
  1. Bring forsigtigt fløden i kog i en lille gryde, og tag den af varmen. Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i den varme fløde. Rør rundt i blandingen, til chokoladen er helt smeltet.
Servering
  1. Anret de kogte pærer på en skive vaniljeis sammen med chokoladesauce og hakkede mandler.
Nydt af Gastronomiske Venner den25. oktober 2016
Del denne opskrift

Skriv et svar