Perlehønebryst med svampe og Mascarpone – Kartoffelkurve med fyld, og Appelsinsalat

Perlehønebryst med svampe og Mascarpone - Kartoffelkurve med fyld, og Appelsinsalat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5personer
Portioner
5personer
Perlehønebryst med svampe og Mascarpone - Kartoffelkurve med fyld, og Appelsinsalat
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5personer
Portioner
5personer
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200º C. Rens svampene grundigt og hak 1/5 af svampene. Steg de hakkede svampe møre i lidt olie. Bland dem med hakket persille og mascarpone og krydr med salt og peber.
  2. Løft forsigtigt skindet med en finger og stop svampeblandingen ind under skindet på perlehønebrystet. Fold spidsen af brystet ind under vingebenet og læg det i et ovnfast fad. Hæld marsala hen over og sæt fadet i ovnen i ca. 25 min.
Kartoffelkurve
  1. Skræl kartoflerne og riv dem groft. Pres væden fra og bland kartoflerne med revet ost, salt og peber. Bred kartoflerne ud på en bageplade i en stor firkant og læg smørret oven på. Bag kartoflerne i ovnen sammen med perlehønen i ca. 20 min.
  2. Hak skalotteløg. Steg resten af svampene sammen med skalotteløg og hasselnødder til de er møre, ca. 5 min. Krydr med salt og peber og bland lige inden servering med spinat.
  3. Skær kartoffelkagerne ud i 2 firkantede stykker og form dem til kurve ved at lægge dem ned i en skål. Fyld dem med svampe.
  4. Server kurven til perlehønebrystet sammen med stegeskyen fra fadet.
Appelsinsalat
  1. Bræk osten i mindre stykker og bland de øvrige ingredienser i – smag eventuelt til med salt og peber.
Nydt af Gastronomiske Venner den19/1-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar