Portionsskaldyrstærter

Portions Skaldyrs Tærter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
8
Portioner
8
Portions Skaldyrs Tærter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
8
Portioner
8
Ingredienser
Dej
Fyld
Æggemasse
Antal personer:
Tilberedning
Dej
  1. Alt til dejen æltes sammen.
  2. Lægges i kæleskabet og hviler i 15 minutter.
  3. Tærteformene sprayes/smøres og fores helt med den tyndt udrullede dej.
Fyld
  1. De fint strimlede porrer drysses i bunden af den forede tærteform.
  2. Skaldyrene fordeles ovenpå porestrimlerne.
  3. Skinken drysses på til sidst.
  4. Æggemassen røres sammen og fordeles over skaldyrene, og osten drysses over til sidst.
  5. Tærteformene bages gyldne i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Noter

Serveres evt. med salat.

Nydt af Gastronomiske Venner den21/11-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar