Råstuvede kartofler med citronskal

Råstuvede kartofler med citronskal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Råstuvede kartofler med citronskal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Tilberedning
  1. Bring 9 dl af mælken i kog i en stor tykbundet gryde - under omrøring.
  2. Tilsæt kartoffelstavene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - rør ofte.
  3. Kom resten af mælken og hvedemelet i en melryster og ryst det godt sammen. Hæld jævningen i kartoflerne under forsigtig omrøring og kog stuvningen ved svag varme, stadig under forsigtig omrøring, i ca. 5 min.
  4. Tilsæt citronskal, salt og peber og smag til.
Nydt af Gastronomiske Venner den5/1-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar