Rødbedesylt med blåbær

Rødbedesylt med blåbær
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Rødbedesylt med blåbær
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  2. Svits rødbedeskiverne i ca. 4 min.
  3. Tilsæt eddike, vand, sukker og salt og lad rødbederne koge ved svag varme og under låg i ca. 8 min.
  4. Kom rødbederne i en skål, vend blåbær i og lad blandingen trække tildækket i mindst 3 timer. Vend forsigtigt i blandingen et par gange.
Noter

Tip: Rødbedesylt med blåbær kan tilberedes 2 døgn før serveringen.

Nydt af Gastronomiske Venner den5/1-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar