Rødtungeroulade med laks og fine urter

Rødtungeroulade med laks og fine urter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6
Portioner
6
Rødtungeroulade med laks og fine urter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
6
Portioner
6
Ingredienser
Souffléfars
Safransauce med fine urter
Antal personer:
Tilberedning
Souffléfars
  1. Rens laksen for eventuelle ben og skær den i mindre stykker. Kom laks og salt i en foodprocessor og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Tilsæt fløde, æggehvide, dild, citronskal og peber og hak i yderligere ca. 30 sek. Kom souffléfarsen i en sprøjtepose med en lille stjernetyl og læg farsen i køleskabet.
  2. Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Del hver filet på langs. Rul fiskefileterne sammen som en lille roulade - fra halespidsen og med skindsiden indad. Stil dem i et lille smurt ovnfast fad med den tykke side nedad. Fordel souffléfarsen i det lille hul i fisken så det stikker lidt op. Bag fiskene midt i ovnen.
  3. Ca. 15 min. ved 150°.
Safransauce med fine urter
  1. Kom hvidvin og safran i en lille gryde. Bring det i kog og kog det ved kraftig varme i ca. 5 min. eller til der er ½ dl tilbage. Tilsæt fløde, porre, gulerod, salt og peber og kog blandingen i yderligere ca. 2 min. eller til grønsagerne er al dente. Tilsæt citronsaft og smag til.
  2. Anret de små fiskeruller i små dybe tallerkener. Fordel saucen rundt om fisken. Vend krydderurterne i olie og citronsaft. Læg det på fisken som pynt. Server sammen med ristet brød.
Nydt af Gastronomiske Venner den28/10-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar