Ingredienser
- 30g nødder (mandler og pinjekerner)
- 60g Manchego
- 40g Parmigiano ReggianoParmesan
- 1bundt Persille
- 3spsk Olivenolie
- 400g slethvarfilet
- 0.5 citron - saften af
- salt og peber
Antal personer: personer
Tilberedning
- Rist mandler og pinjekerner på en pande til de bliver let gyldne.
- Kom dem i en foodprocessor og blend dem groft. Hæld dem i en skål (tag lidt fra til pynt).
- Kom ost og persille i foodprocessoren og blend.
- Bland osten i nødderne og rør sammen med olivenolie og smag til med lidt salt og peber.
- Dryp fileterne med citronsaft og krydr med salt og peber. Lad det trække et øjeblik.
- Del fileterne på langs, så du får aflange stykker. Læg en god teskefuld oste blanding på midten af fisken og rul forsigtigt fisken rundt som en rose. Brug evt. en tandstikker til at fæstne med (de kan sagtens bages med i ovnen og fjernes bagefter).
- Drys med lidt nødder og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Nydt af Gastronomiske Venner den31/1-2017