Rösti kartofler – 12-15 stk

Rösti kartofler - 12-15 stk
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Rösti kartofler - 12-15 stk
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilberedning
  1. Kartoflerne rives på den grove side af rivejernet. Når de er revet ligges de med det samme i en skål med koldt vand, så de ikke bliver brune.
  2. Når alle kartoflerne er revet, knuges alt vandet fra, og de ligges på et rent viskestykke i kort tid, så det kan opsuge det sidste fugt.
  3. Kartoflerne blandes med revet løg, ost, en lille smule olie, det sammenpiskede æg og salt og peber. Vær lidt rundhåndet med salten, da kartoflerne jo ikke smager af ret meget ellers.
  4. Form med hænderne til nogenlunde runde rösti, og bag dem i en forvarmet ovn på 180 grader (brug varmluft) i en halv times tid.
  5. Du kan lige løfte en lidt op fra pladen, og se om de er faste og gode.
Nydt af Gastronomiske Venner den28/2-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar