Roux/Jævning

Roux/Jævning
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Div. roux og smørbolle
Roux/Jævning
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Div. roux og smørbolle
Ingredienser
Blond roux – opbagning - pr. l fond
Lys Roux
Brun roux
Beurre Manier
Antal personer:
Tilberedning
  1. Blond roux Opbages
  2. Lys Roux Melet mættes med fedtstof og bages i form ved 110-120 grader i 1-1.5 time
  3. Brun Roux Melet mættes med fedtstof og bages i form ved 140-150 grader i 1-1.5 time
  4. Beurre Manier – smørbolle – ustabil!! Smør piskes hvidt og mel tilsættes til det er luftigt jævner uden at klumpe, det jævnede emne skal anvendes med det samme, ellers vil smørret skille ud!!!!
Del denne opskrift

Skriv et svar