Sprødstegt andebryst, råsyltet Rødkål, Honningkartofler med hasselnødder, Sovs og Mandarin chips

Mortensaftens and

Sprødstegt andebryst, råsyltet rødkål og honningkartofler med hasselnødder og sovs
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Sprødstegt andebryst, råsyltet rødkål og honningkartofler med hasselnødder og sovs
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Sprødstegt Andebryst
Råsyltet Rødkål
Brun Sovs
Mandarin-chips
Antal personer:
Tilberedning
Sprødstegt Andebryst
  1. Rids i fedtet
  2. Læg andebrystet med skindsiden ned af på en kold pande.
  3. Tænd nu for panden og lad det stege 3-4 minutter. Vendes når skindet er gyldent.
  4. Gem panden med fedtstoffet.
  5. Bag dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 15-17 minutter, hvorefter de skal trække et par minutter.
Råsyltet Rødkål
  1. Skær rødkålen i meget tynde strimler.
  2. Blandes med de øvrige ingredienser i en skål og smages til.
  3. Man kan tilsætte røget paprika eller lakrids, hvis den lige skal have lidt mere bid.
Honningkartofler
  1. Kog kartoflerne med laurbærblade i 16 minutter. Gem vandet til sovsen.
  2. Honning og smør varmes op i en gryde, hvorefter nødder og så kartofler vendes i.
  3. Lad det snurre.
Brun Sovs
  1. Panden med saften fra andebrystet tilsættes kartoffelvand.
  2. Kog det ned og tilsæt ribssaft/ gele og lidt revet appelsin.
  3. Tilsæt kulør, som det passer, og jævn evt. med maizena eller smør.
Mandarin-chips
  1. Skær en mandarin meget tyndt ud i skiver med skind.
  2. Læg dem på en plade med bagepapir og drys med flormelis.
  3. Sæt i pres med en anden plade og bag dem i ovnen ved 140-150 grader, til de er sprøde.
Nydt af Gastronomiske Venner den11/11-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar