Sprødstegte Ål

Sprødstegte Ål
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Sprødstegte Ål
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Skær ålene i mindre stykker (a ca. 6 cm).
  2. Kom mel, salt og peber i en stor plastikpose egnet til madvarer. Kom ålestykkerne i posen, luk og vend godt rundt.
  3. Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun halvdelen af ålestykkerne på alle sider (ca. 2 min. i alt). Læg dem i en bradepande og brun resten af stykkerne.
  4. Steg alle ålestykkerne færdige midt i ovnen. Stegetid Ca. ½ time ved 150° - traditionel ovn.
Noter

Server de stegte ål med rødbedesylt med blåbær og råstuvede kartofler drysset med persille og citronskal.

Nydt af Gastronomiske Venner den5/1-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar