Stegt andebryst m/appelsinmarineret rødkålssalat – Hertil Små sukker glaseret kartofler og pocheret æble sat med havtornsgele – serveres med andesky og hvide kartofler

Stegt andebryst m/appelsinmarineret rødkålssalat - Hertil Små sukker glaseret kartofler og pocheret æble sat med havtornsgele – serveres med andesky og hvide kartofler
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Stegt andebryst m/appelsinmarineret rødkålssalat - Hertil Små sukker glaseret kartofler og pocheret æble sat med havtornsgele – serveres med andesky og hvide kartofler
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Rødkål deles og snittes i tynde, fine strimler. Appelsiner rives for skal og herefter presses alt saften over det snittede rødkål. Smag til med solbærsaft og krydderier (Appelsinskal, peber, salt, sukker, honning, tranebær) sauteres inden servering så den er varm men aldente :)
  2. Andebryster saltes og stilles i stuetemperatur i Ca. 20 min. Inden stegning
  3. Kartofler skrælles og koges i vand med salt
  4. Sukker smeltes på pande ved svag varme, tilsæt lidt smør når sukkeret begynder at karamellisere – tilsæt små kartofler, gerne med en lille smule vand.
  5. 1 l vand koges op til pocherede æbler – tilsæt gerne vanilie sukker. Imens vandet koger, skrælles og deles æblerne i halve. Udhul kernehuset så der er plads til gelé. Efter pocheringen dumpes æbler i koldt vand. Duppes med papir og fyldes med gelé
  6. Andebryster steges i smør og olie, skindsiden først! LAD SMØR OG OLIE SMELTE SAMMEN VED SVAG VARME – TILSÆT ANDEBRYST – Først herefter skrues temperaturen op på fuld styrke til gyldent sprødt skind – herefter vendes brystet. KAN VÆRE EN FORDEL AT STEGE SEPARAT PÅ PANDE. Eftersteges i ovn – 180 C forvarmet ovn i 5-6 min.
  7. Panden afkoges med vand, tilsæt bouillon, salt, peber, fløde evt, ribsgelé. Jævnes efter ønske. Husk kulør.
Nydt af Gastronomiske Venner den18/11-2016
Del denne opskrift

Skriv et svar