Svesketrifli

Svesketrifli
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 3.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Svesketrifli
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 3.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
4
Portioner
4
Ingredienser
Svesker
Endvidere
Antal personer:
Tilberedning
  1. Kom svesker, vand og sukker i en gryde og lad det koge ved jævn varme i 5 min. Lad det svale af.
  2. Udblød husblasen i koldt vand i 5 min.
  3. Bring fløden og den flækkede stang vanille i kog.
  4. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen.
  5. Fløden hældes i æggemassen under omrøring.
  6. Hæld cremen tilbage i gryden og bring den i nærheden af kogepunktet, mens der piskes – cremen må ikke koge, så skiller den.
  7. Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og kom den i den koghede cremeblanding, mens der piskes.
  8. Lad cremen svale af og fisk vanillestangen op.
  9. Vend flødeskum i den kolde creme - gem lidt til pynt
  10. Kom grovknuste makroner i bunden af en serveringsskål eller i portionsglas. Stænk dem med sherry eller portvin.
  11. Kom sveskerne på og herover cremen. Pynt med flødeskum og groftreven chokolade.
Nydt af Gastronomiske Venner den11/11-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar