Svinekotelet Jardiniére

Svinekotelet Jardiniére
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 2
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kotelet, serveret med sæsonens friske grøntsager, pommes sauté og skysauce
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Svinekotelet Jardiniére
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 2
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kotelet, serveret med sæsonens friske grøntsager, pommes sauté og skysauce
Portioner
4personer
Portioner
4personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. De afparerede og FINT PUDSEDE koteletter brunes i klaret smør, krydres med salt og peber, steges let rosa ved svagere varme.
  2. Koteletterne anrettes med letkogte eller smørdampede grøntsager og garneres med pommes sautées.
  3. Panden afkoges med sky, der sigtes og reduceres med grundskysauce
Noter

Håndværk – bacon gitter til topgarniture

Nydt af Gastronomiske Venner den26/9-2017
Del denne opskrift

Skriv et svar