Torskerillette med Rogn og Rugbrødschips

Torskerillette med rogn og rugbrødschips
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Torskerillette med rogn og rugbrødschips
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Portioner
5
Portioner
5
Tilberedning
  1. Læg torsken i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen ved 170 grader i ca.10 minutter.
  2. Afkøl torsken
  3. Hak løget fint. Del torsken i flager.
  4. Vend forsigtigt løg med kapers, hakkede krydderurter, peberrod, creme fraiche og torsk sammen.
  5. Smag rilletten til med citronsaft, salt og peber.
  6. Anret torskerilletten i glas – pynt med rogn og citronskal.
  7. Servèr med rugbrødschips
Nydt af Gastronomiske Venner den20/1-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar