Tournedos med topping, Morkelsovs og Braiserede rødløg

Tournedos med topping, Morkelsovs og Braiserede rødløg
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tournedos med topping, Morkelsovs og Braiserede rødløg
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Ingredienser
Tournedos
Morkel sovs
Braiserede rødløg
Antal personer:
Tilberedning
  1. Tournedos:
  2. Brun kødet på begge sider i lidt smør på en varm pande, krydr med salt og peber
  3. Læg bøfferne i et ovnfast fad.
  4. Bland parmesan, valnødder og basilikum.
  5. Fordel osteblandingen oven på bøfferne, tryk det lidt fast og læg en tynd skive smør på toppen.
  6. Bag bøfferne ved 225°C i ca. 10 minutter afhængig af tykkelse.
  7. Sovs:
  8. Udblød morklerne i vin eller vand i 3-6 timer.
  9. Tag dem op og si væsken gennem et kaffefilter.
  10. Tør morklerne i køkkenrulle og steg dem på en pande med smør i 3-5 min.
  11. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og steg 5 min. mere.
  12. Tilsæt udblødningsvæsken, og lad det koge lidt ind.
  13. Tilsæt fløde, og lad det koge til passende konsistens.
  14. Smag til med balsamico, salt og peber.
  15. Braiserede rødløg:
  16. Pil løgene, halvér dem og læg dem i et ildfast fad.
  17. Hæld balsamico over, dæk med folie.
  18. Bag løgene i ovnen ved 225°C i ca. 40 minutter. Vend løgene efter 20 minutter.
Nydt af Gastronomiske Venner den28/2-2014
Del denne opskrift

Skriv et svar