Wienerschnitzel med Brunede Kartofler og Ærter

Wienerschnitzel med Brunede Kartofler og Ærter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Oktober Fest hos Gastronomiske Venner
Portioner
4Personer
Portioner
4Personer
Wienerschnitzel med Brunede Kartofler og Ærter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Oktober Fest hos Gastronomiske Venner
Portioner
4Personer
Portioner
4Personer
Ingredienser
Wienerschnitzler
Antal personer: Personer
Tilberedning
Winerschnitzler
  1. Kødet bankes grundigt, vendes i mel og derefter i en blanding af lige dele mælk og æg. Paneringen afsluttes med rasp.
  2. Schnitzlerne steges i et brusende hav af smør. Hvis der er for lidt smør brænder de på.
  3. Smørret skal seneres bruges til at brune kartofler i og til smørsovsen.
Kartofler
  1. I det samme brunede smør som schnitzlerne er stegt i (hvis der er mange paneringsrester, sis smørret) sprødsteger du nu de koge, kolde skiveskårne kartofler, krydrer med flagesalt, peber, en knivspids paprika og lidt engelsk saov.
  2. Smid de brunede kartofler i en si med en sovsekande under – og din sovs er klar. På fransk hedder det ”beurre noisette”
Ærter
  1. Ærterne puttes i en skål med salt, sukker og en klat smør – overhæld dem med kogende vand. Lad ærterne trække ca 1-2 minutter og si vandet fra.
Servering
  1. Skær en tyk skive citron, dæk skiven med kapers, skrab eller riv frisk peberrod og put på – tilsidst toppes med benfri sild/ansjoser.
  2. Anret herlighederne på en varm tallerken.
Nydt af Gastronomiske Venner den27/10-2015
Del denne opskrift

Skriv et svar